Editor's Rating

Voor kinderen een prima sapje. Lekker zoet en super gezond. Zo krijg je de vitamientjes wel naar binnen bij de kids. Voor een kinderdrankje wat aan de prijs.

10
Smaak
8
Ingrediënten
10
Kleur
5
Prijs

Niet alleen heeft frecious.nl veel verschillende gezonde drankjes voor volwassenen, maar ze hebben ook een drankje voor kinderen.

Het heet Toversap en het zit vol met gezonde ingrediënten.

De toversap van frecious.nl is voor superhelden en praalprinsessen zeggen ze zelf. Maar als ik eerlijk ben vind ik hem ook erg lekker.

Hij is zoetig van smaak en eigenlijk proef je niet zo zeer de verschillende groenten en fruit die er in zitten.

Daarom is hij waarschijnlijk ook zo geschikt voor kinderen. Ik heb op internet gelezen dat veel kinderen deze toversap lekker wegklokken.

Voor superhelden en praalprinsessen!

Maar als ik eerlijk ben vind ik 2,50 voor 100ml redelijk aan de prijs voor een kinderdrankje.

Ingrediënten: Wortel, kokoswater, sinaasappel, appel, rode biet, blauwe bes

Zelf noemt frecious.nl de smaak vernieuwd, met minder grondsmaak…. geen idee wat ze daar mee bedoelen…. smaakte het echt naar grond? Ik hoop het niet!

Vernieuwde smaak: 
zachtzoet, minder grondsmaak

Verder zegt frecious.nl over deze kinderdrank

Goede voeding is natuurlijk belangrijk voor een gezonde groei van je kindje. We hebben daarom geprobeerd om een heerlijk ‘ontwikkelingssapje’ samen te stellen! We hebben er wortel en gojibessen in gestopt; die bulken van de provitamine A. En dat bevordert de groei, de fysieke en mentale ontwikkeling en het verhoogt de weerstand. Daarnaast is het belangrijk voor gezonde ogen, huid, tanden en haar.

Ik stel voor dat je dit drankje zo nu en dan mee besteld met je eigen bestelling maar als vervanger voor frisdrank is het net ff te duur. Geef dan gewoon water.