Wat is het 40 en fit Blog?

Het 40 en fit Blog is opgericht door Theo van der Sluijs. Ik ben dit blog gestart in maart 2015 en heb zo’n [aps-get-count social_media=”posts”] artikelen geschreven. Daar komen wekelijks nog diverse blog post bij. Sinds kort ook een youtube kanaal geopend en probeer daar maandelijks een uitpak party en review op te zetten.

Adverteren

Heeft u interesse om uw product of dienst via vandersluijs.nl te promoten dan verwijs ik u graag door naar de pagina: Adverteren.

Bereik/Doelgroep &  website stats

Website – 2500 bezoekers gemiddeld per maand
Blog Posts – [aps-get-count social_media=”posts”]
Youtube – [aps-get-count social_media=”youtube”] abonnees
Doelgroep – 35 t/m 65 jaar (man & vrouw veelal opzoek naar een gezonder leven)
Instagram –[aps-get-count social_media=”instagram”] volgers
Twitter –[aps-get-count social_media=”twitter”] volgers

Artikelen

Sommige van de producten, trainingen, voeding, diëten, software, apps enz (aangegeven hier onder als producten) die beoordeeld zijn op deze blog werden gestuurd voor onderzoek en promotionele aandacht. Ongeacht de wijze waarop een product is verkregen (of ik het zelf kocht, of het was gegeven als geschenk, of per PR om te testen), zal mijn mening altijd hetzelfde blijven. Ik behoud zelf de controle van alle inhoud op deze site en heb het recht om van een bepaald product af te zien. Alle producten test ik volledig uit mijn eigen ervaring. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over de producten die ik test, dat kan positief of negatief zijn.

De reviews die ik doe zijn op mijn ervaring gebaseerd op basis van mijn eigen ervaringen en mijn lichaam. Voor alles wat je zelf wilt uitproberen, ga dan verder met de nodige voorzichtigheid, en vergeet niet om eventueel een medisch specialist te raadplegen of trainingen, voeding, diëten enz iets voor u zijn voordat u er zelf aan begint. Ik kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor als er iets fout gaat.

Rechten website

Alle inhoud van deze site behoort tot 40enfit.nl, tenzij anders aangegeven.

Creative Commons-Licentie
Deze site valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel 4.0 Internationaal-licentie.

 

Vragen?

Gelieve alle voorstellen en vragen via het onderstaande formulier te stellen: